top of page
Head Massage

WELKOM BIJ 
FOUR SEASONS

About Section
Facial Treatment

EEN RUSTIGE VLUCHT

Ervaar luxe in onze spa. Geniet van behandelingen op maat met hoogwaardige producten en technieken. Ontspan en verjong met onze deskundige therapeuten. Kom voor een rustgevende massage, een verkwikkende gezichtsbehandeling of een hele dag verwennerij. Geniet van ultieme ontspanning en luxe.

Face Mask Application

NAGEL JE NIEUWE LOOK

Geniet van een eersteklas spa-ervaring met onze hoogwaardige nagelservices met materialen van topkwaliteit en de nieuwste trends. Onze bekwame technici verzorgen zowel klassieke als trendy stijlen, zodat uw nagels er op hun best uitzien. Trakteer uzelf op een volledig aanbod van luxe services die uw verwachtingen overtreffen, en boek vandaag nog een afspraak om te genieten van ultieme nagelverzorging en ontspanning.

GENIET VAN DE STILTE

Geniet van een professionele massageservice die garant staat voor ultieme ontspanning. Laat onze deskundige therapeuten uw geest kalmeren en uw spieren kalmeren in een serene omgeving. Met een verscheidenheid aan op maat gemaakte behandelingen die beschikbaar zijn, kunt u uw ervaring afstemmen op uw individuele behoeften. Maak vandaag nog een afspraak en dompel jezelf onder in een staat van totale ontspanning.

Back Massage
Chai nhỏ giọt

OPENINGSTIJDEN

Maandag vrijdag

10.00 - 18.00 uur

ONZE LOCATIE

Zwanenveld 8049, 6538TL Nijmegen, Nederland

Image by HUUM
Image by Henry & Co.
bottom of page